Rólunk

A Celpex Kft.-t szakmájukban már sikeres, fiatal, agilis szakemberek alapították 2009-ben. A folyamatos fejlődésnek, valamint a több mint 10 éves tapasztalatnak köszönhetően évente több mint 100 sikeres projektet bonyolítunk le.
Irodákat, gépszerelő csarnokot, valamint forgácsoló és lakatos üzemet is magába foglaló épületünkben közel 50 tapasztalt munkatárs dolgozik azon nap, mint nap, hogy a gépek és egységek tervezése során hatékony és gazdaságos kulcsrakész konstrukció jöjjön létre. Vevőink műszaki igényeit a legmodernebb technológiával, valamint az innovatív megoldásokkal első osztályú minőségben szolgáljuk ki.

Értéket teremtünk, nem csupán egy gépet.   

A gyártás támogatására saját forgácsoló üzem áll rendelkezésre az alábbi gépekkel:

Síkköszörű, egyetemes eszterga és marógépek, tömbszikra, huzalszikra,
CNC megmunkálóközpontok, 3D nyomtató

A 3D-nyomtatás olyan gyártófolyamat, mellyel szilárd tárgyak, termékek állíthatók elő egy számítógép által létrehozott digitális fájlból. Az eljárás során progresszív anyagrétegek egymásra építésével hozzák létre a kívánt alakzatot. A 3D nyomtatás jelentősen eltér az egyéb gyártóeljárásoktól, hiszen anyageltávolítás helyett anyag hozzáadásával jár együtt. Ennek köszönhetően bonyolult alakzatok is kevesebb anyag felhasználásával
hozhatók létre.