Szolgáltatásaink

Megrendelőink igényei alapján, valamint az érvényben lévő szabványok és jogszabályok betartása mellett tervezzük meg, gyártjuk le és helyezzük üzembe állomásainkat. Az állomások kialakítása lehet különálló, vagy meglévő gyártási folyamatba integrált. Működésük szempontjából megkülönböztetünk teljesen automata, félautomata és kézi állomásokat, illetve készülékeket.

Automata állomások

Az automata állomás a gyártási folyamatokat teljesen önműködően végzi el. A szereléshez szükséges alapanyagokat (vevői igénytől függően) az állomásunk automatikusan kezeli, betölti magának akár ömlesztett csomagolásban, akár rendezett csomagolásban érkeznek, ugyanakkor lehetőség van operátor általi alapanyag kezelésre is. Az állomásunk működéséhez folyamatos operátor jelenléte nem szükséges, kizárólag az alapanyagok utántöltését kell biztosítani.

ajánlatkérés

Félautomata állomások

A félautomata állomásunk a gyártási folyamatokat csak részben önműködően végzi el, ezért szükséges az operátori jelenlét. Az ilyen típusú állomásaink esetén az operátor jelenléte folyamatos, azonban az operátor számára veszélyes terek, biztonsági eszközökkel vagy fizikai elhatárolással védve vannak. A szereléshez szükséges alapanyagokat (vevői igénytől függően) az állomásunk automatikusan kezeli, betölti magának akár ömlesztett csomagolásban, akár rendezett csomagolásban érkeznek, ugyanakkor lehetőség van operátor általi alapanyag kezelésre is. Az ilyen típusú állomásaink esetén az operátor jelenléte folyamatos, ezért az állomásaink kialakítása során ügyelünk a biztonságra és az operátorok védelmére. Szükség esetén biztonsági eszközöket vagy fizikai elhatárolást alkalmazunk a veszélyes területek védelmére.

ajánlatkérés

Kézi állomások

A kézi állomásunk minden gyártási folyamatot operátori beavatkozással végez el. A szereléshez szükséges alapanyagokat (vevői igénytől függően) az állomásunk automatikusan kezeli, betölti magának akár ömlesztett csomagolásban, akár rendezett csomagolásban érkeznek, ugyanakkor lehetőség van operátor általi alapanyag kezelésre is. Az ilyen típusú állomásaink esetén az operátor jelenléte folyamatos, ezért az állomásaink kialakítása során ügyelünk a biztonságra és az operátorok védelmére. Szükség esetén biztonsági eszközöket vagy fizikai elhatárolást alkalmazunk a veszélyes területek védelmére.

ajánlatkérés

Körasztalos szerelő állomások

A körasztalos szerelő állomásunkon a gyártási folyamatok egy kör alakú asztal mentén kerülnek kialakításra. A szereléshez szükséges alapanyagokat (vevői igénytől függően) az állomásunk automatikusan kezeli, betölti magának akár ömlesztett csomagolásban, akár rendezett csomagolásban érkeznek, ugyanakkor lehetőség van operátor általi alapanyag kezelésre is. Az előre meghatározott szerelési és ellenőrzési műveletek végén az elkészült termék visszaérkezhet a kiindulási pontra, vagy további egységek segítségével más kiadagolási lehetőségek is megvalósíthatóak. Az ilyen típusú állomásaink esetén az operátor jelenléte gyakori, ezért az állomásaink kialakítása során ügyelünk a biztonságra és az operátorok védelmére. Szükség esetén biztonsági eszközöket vagy fizikai elhatárolást alkalmazunk a veszélyes területek védelmére.

ajánlatkérés